About me

My photo
Malaysia
Hi! I'm Putri Rex from Malaysia. I don't just go through life, but I grow through life.. Alhamdulillah!

Thursday, July 8, 2010

How we met. How Fadhil used the pick up line?

I stop counting days, because I started counting hours. In less than 48 hours, we're talking about serious business & big responsibilities, insyaAllah. I want to share something about my behind the scenes in making of Putri & Fadhil. 










We were in a same building of school :) Hehe. He was my senior, but we never talked to each other, but according to fadhil, he saw me during SMKS9 Sport's Day 2000 and remembered saying Hi to me but I ignored him. He recognized me because I won gold for 200m :) 


He graduated from highschool in 2001 but I was form 3 :) Somehow, I think, I pernah pikir kalau kalau he would wanna go out with me because I turned on when I know he's driving mini cooper to school. (Ala biasala kita junior usha-usha senior) LOL! But bluek! I pon tak realize I have that thoughts until we meet again 5 years later at Baskin Robbins, a place where I worked as a part-timer. 

Surprisingly, we both memang single & nothing can ever change that :) Good timing i guess. First time I saw him again, that was Ramadhan 2006. Dah akhir akhir bulan, dia singgah Baskin Robbins nak jumpa Ikhwan my friends kerja BR juga/ and fadhil's good friend too. They have a band. So then, kat situ fadhil berjinak-jinak kan diri dan I can see he checking me out! LOL. But it's okay! I like that! 

My suporvisor, Abang Nadzrul wanted to buy me and Ikhwan food for berbuka puasa. Abg Nadzrul asked me to buy not Ikhwan because Ikhwan sedang rancak berbual dengan Fadhil. So, I went to them and say, 
'Sorry, Ehh Ikhwan, Abang Nadzrul nak belanja berbuka puasa kat McD, Ikhwan nak makan apa?

Ikhwan: Err, Big Mac pon baik ni! 
Putri: Ok, Big Mac k? Bye! *Sambil senyum friendly kat Fadhil.
...
Fadhil: Ehh! You nak I temankan? 
Putri: ehhh.. tak pe tak pe.. you chill je sini.
Fadhil: *Bangun sambil tolak kerusi, EHhh tak pe, kereta I memang kat depan Mc D pon.
Putri: Okay.. 
..* So awkward jalan dengan lelaki tau! Sbb I dah quite lama juga single :D tapi I can see & smell the chemistry already! Hehe

Okay lepas beli McD, right after keluar McD seksyen 9 kat tangga tu, Azan Maghrib berkumandang menandakan waktu berbuka puasa live from Blue Mosque Shah Alam. 
Putri: Eh sudah azan, ni minum tak baik lengah lengahkan waktu berbuka.
Fadhil: Oh! Okay thank you ( I saw his eyes look deep in my eyes!) *butterflyy!! tapi I pretend cool la. 

Jalan balik Baskin Robbins, tiba-tiba:
Putri: Eh! Tadi you cakap bukan kereta you kat depan Mc D ke? 
Fadhil: err.. tula kan (sambil tangan dalam poket nak capai Handphone)
Putri: Okay tak pe la, you tak payah hantar I sampai Baskin Robbins balik :) 
Fadhil: Ehh..tak pe, I hantar la..
Putri: You balik, pergi berbuka dengan family you k. 
Fadhil: (Tangan still dalam poket nak keluarkan handphone) err.. ooo okay! See you again!
Putri: Okay bye! Thank you!:D


ps: i find out rupa-rupa nya kereta dia bukan depan McD lah! Haha. Pick up line satuuuuuu!

..So I pon buka puasa, customer tak ramai. Around 8 gitu start dah kanak-kanak riang nak ais cream. Bisingnya budak budak ni. Tapi I love to see them happy when they got the ice cream :) That is why I love to be the ice cream scooper :) hehe. Ok in the mean time, while I was serving the customer, Ikhwan dapat msg and he smiled panjang gila.. He showed the sms to me while I have a customer.
The First SMS yang fadhil send to Ikhwan lebih kurang macam ni: 
..Ikhwan, aku nak number putri tapi nak minta tadi segan sebab dah maghrib. So kau boleh tak tolong tunjukkan msg yang aku akan send lepas ni. Okay? Please help me dude! 
(msg ni yang buat ikhwan senyum panjang)

The second SMS from Fadhil to me:
.. Hi Putri, it's Fadhil here. I had a nice time talking to you just now. If you don't mind can I have your number? Thank you very much. Hope to see you again!

Der, I-lah dalam hati. Mamat ni macam tak boleh tunggu esok je datang lagi kan. 
Tapi I likeeeeee kegopohan itu! Haha. 
So kita org pon start malam tu boleh dinobatkan Raja SMS. Genap Syawal 10 iaitu 1 November 2006 kita pon officially together. How fastkan! Ohh! I can again sing at shower :) 

December 12th,2009 : Merisik.
January 3oth, 2010: Bertunang
July 10th,2010: Nikah
InsyaAllah, Alhamdulillah

Sayang, I hope we last forever and sama-sama melayari bahtera rumah tangga dengan penuh kasih sayang dan keikhlasan.  Thank you for asking my number 4 years back. I love you


Our so called couple band! :) I love you awesomely! 



8 comments:

nik yana said...

omg putri...sgt sweet okay post u this time...sukeee....jeles..hihi..congrats tao!!

putrirex said...

hii nik :) thank you. nanti ada masa i'll share with all another chapter okay :D hehe

miSz cHa said...

i wont be bored reading this sweet love story again and again....
love u kak putri...hapi bride to be!!=D

exa said...

sweet sangat... rase nk menangis.. keep reading this post over and over again...
congratulation!!!

alialalala said...

congratulations
insyaAllah akan pergi ur wedding
want 2 share dat precious moment too

nada said...

Oh sweeetnyerrrsss!!! Congratz Putri!!!! I hope korang happy together sampai bila2!!!

ZARA said...

Ikhwan rupanya!

munster said...

rasa macam nak fall in love lagi! :)